Tjänster

  • Senior rådgivning inom alla områden som rör livsmedelssäkerhet och kvalitet.

    • ·      Tolkning av lagstiftning och standardkrav

      ·      Riskanalys

      ·      HACCP-system

      ·      Livsmedelsbedrägerier, hot och sabotage

      ·      Märkning

      ·      Livsmedelslokal

      ·      Myndighetskontakt

      ·      Provtagning och tolkning av analysresultat

      ·      Förändringar av produkter, råvaror, processer, lokaler

      ·      Organisering av kvalitetsarbetet

      ·      Kan agera som interim kvalitetschef

    • Jag får medarbetarna att vilja jobba med kvalitet.

      ·      Produktsäkerhet

      ·      Livsmedelshygien

      ·      Livsmedelsallergier

      ·      Grundläggande livsmedelsmikrobiologi

      ·      Grundläggande HACCP

      ·      Livsmedelsbedrägerier

      ·      Hot och sabotage

      ·      Märkning

      ·      Internrevision

      ·      FSSC 22000, BRC, IP Livsmedel

      ·      Övergripande livsmedelslagstiftning

      ·      Minska matsvinnet

  • Jag förenklar och ser till att ni gör rätt saker.

    ·      Utför interna revisioner

    ·      Utvecklar och förbättrar befintligt kvalitetssystem

    ·      Projektleder införande av FSSC 22000, BRC, IP Livsmedel

    ·      Utför riskanalyser

    ·      Gör HACCP-system

    ·      Validerar HACCP

    ·      Utarbetar anpassade rutiner

    ·      Verifierar kvalitetssystem

    ·      Genomför ledningens genomgång

    ·      Finns som stöd vid certifieringsrevision

    ·      Utför opartiska leverantörsrevisioner

  • Jag agerar som stöd och Senior rådgivare åt kvalitetschef i frågor som har avgörande betydelse för livsmedelssäkerhet. Med min hjälp kan kvalitetschefen känna sig trygg.