
Tjänster
-
Senior rådgivning inom alla områden som rör livsmedelssäkerhet och kvalitet.
· Tolkning av lagstiftning och standardkrav
· Riskanalys
· HACCP-system
· Livsmedelsbedrägerier, hot och sabotage
· Märkning
· Livsmedelslokal
· Myndighetskontakt
· Provtagning och tolkning av analysresultat
· Förändringar av produkter, råvaror, processer, lokaler
· Organisering av kvalitetsarbetet
· Kan agera som interim kvalitetschef
-
Jag får medarbetarna att vilja jobba med kvalitet.
· Produktsäkerhet
· Livsmedelshygien
· Livsmedelsallergier
· Grundläggande livsmedelsmikrobiologi
· Grundläggande HACCP
· Livsmedelsbedrägerier
· Hot och sabotage
· Märkning
· Internrevision
· FSSC 22000, BRC, IP Livsmedel
· Övergripande livsmedelslagstiftning
· Minska matsvinnet
-
Jag förenklar och ser till att ni gör rätt saker.
· Utför interna revisioner
· Utvecklar och förbättrar befintligt kvalitetssystem
· Projektleder införande av FSSC 22000, BRC, IP Livsmedel
· Utför riskanalyser
· Gör HACCP-system
· Validerar HACCP
· Utarbetar anpassade rutiner
· Verifierar kvalitetssystem
· Genomför ledningens genomgång
· Finns som stöd vid certifieringsrevision
· Utför opartiska leverantörsrevisioner
-
Jag agerar som stöd och Senior rådgivare åt kvalitetschef i frågor som har avgörande betydelse för livsmedelssäkerhet. Med min hjälp kan kvalitetschefen känna sig trygg.